Theesommelier

Theesommelier op locatie inhuren? Dat kan.

Onze gediplomeerde theesommelier kunt u inhuren voor uw evenement, beurs, congres, seminar of een andere soort bijeenkomst. Wij verzorgen diverse soorten thee-specialiteiten voor uw gasten, natuurlijk in overleg met u. U proeft de heerlijkste theesoorten, krijgt te horen wat de beste zetmethode voor de thee is. Hebben u en uw gasten vragen over thee, de theesommelier kan ze voor u beantwoorden.

Thee proeverij: Wat is er zoal mogelijk?

  • thee proeverij op locatie
  • theeceremonies uit verschillende landen
  • verrassende thee- en spijscombinaties
  • een verfrissende ijsthee proeverij
  • perfecte organisatie en begeleiding door een echte theesommelier.

Theesommelier op de beurs, congres of seminar

Tijdens uw beurs kan een theesommelier op uw stand de mooiste thee schenken, wat wilt u uitstralen tijdens de beurs, wij gaan met de thee, servies en beleving met u mee  denken, om uw bezoekers zich te laten thuis voelen.

Heeft u een congres of seminar en u wilt uw bezoekers tussendoor wat meer bieden dan de kop thee die normaal aangeboden wordt.  Wij kunnen verschillende soorten thee uit diverse landen voor u verzorgen. Desgewenst met bijpassende hapjes.

Thee proeverij met mooie thee- en spijscombinatie

Een theeproeverij op locatie is een uitstekende keuze, wij kunnen een thee arrangement voor u samenstellen, spijzen met thee combineren. Welke thee past het beste bij zoete of hartige gerechten. U kunt deze combinatie vergelijken met de wijn bij het eten, wij zoeken niet de beste wijncombinatie maar de beste theecombinatie met eten. Er zijn veel mensen die niet van alcohol houden of het niet willen drinken omdat ze moeten rijden. U kunt voor hen iets speciaals doen.

Boek nu een theesommelier op locatie tijdens uw evenement!

Bovenstaand hebben wij een aantal ideeën voor u uiteen gezet, er kan natuurlijk veel meer, wij gaan graag met u in overleg.

Wilt u een theesommelier op locatie tijdens uw evenement inhuren? Neem dan direct contact met ons op via 0575 501 893 of mail ons op info@6tea6.nl  Of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.