Over ons

Wij zijn John en Ilse Beemsterboer, in het voorjaar van 2014 zijn we ons bedrijf begonnen als Barn16, in 2018 hebben we de naam veranderd in 6tea6.De site Thee-Proeverij is een onderdeel van 6tea6, op deze manier proberen wij onze bereikbaarheid te vergroten.

De naam en het logo van 6tea6 is heel persoonlijk en helemaal op het lijf van Ilse geschreven. Zij heeft haar hele leven al een passie voor thee, komt uit een goed jaar en is buiten de thee gek op reizen, één van de favoriete landen is Amerika. Dat is allemaal in de naam en het logo terug te vinden. De vorm van het logo is de vorm van Route66, in het logo zit o.a. het Chinese teken voor thee en op de achtergrond bevind zich een theeveld. Waarom 6tea6? Een grapje....1966.

Ilse is de theesommelier en heeft de opleiding aan het International Tea and Coffee Academy gevolgd. Binnen 6tea6 geeft zij de workshops ,trainingen en adviseer restaurants in hun keuze voor thee op de theekaart, daarbij zoekt zij samen met de chef kok thee bij gerechten uit.

 

 

 

 

John zorgt voor de marketing, fotografie en onderhoud de website. We zijn beide fervente theedrinkers en reizen de hele wereld over om onze kennis over thee up-to-date te houden. Tijdens de bezoeken aan de theeplantages en theefabrieken ontmoeten we de mensen die werken met de thee, mensen die net als wij een passie hebben voor de thee, van hen leren we heel veel.

Deze kennis wordt door ons in de workshops en trainingen aan u overgedragen.